Ready2Race Junior

Ready2Race Junior

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud en lijkt het je leuk om de wielersport te ontdekken? Doe dan mee aan een Ready2Race Junior event.

De Ready2Race Junior events zijn bedoeld voor jongeren die weinig tot geen ervaring hebben met de wielersport en het leuk vinden om de sport te proberen. Deelnemers zonder eigen racefiets of helm krijgen materiaal van ons te leen. Door middel van leuke en laagdrempelige oefeningen gaan ze aan de slag met stuurvaardigheid, balans en snelheid. Plezier en veiligheid staan uiteraard voorop.

Klik hier voor de evenementenkalender.

Reglement Ready2Race Junior

  • Deelname is gratis.
  • Iedereen van 11 tot en met 15 jaar kan deelnemen.
  • Tijdens de Ready2Race Junior events is het verplicht om een helm te dragen.
  • Deelnemers doen mee op een racefiets. Deelnemers zonder eigen racefiets en helm krijgen materiaal van ons te leen.
  • De organisator van het Ready2Race Junior event beschikt over de juiste communicatiemiddelen om in het geval van een ongeluk hulpdiensten in te roepen als de wedstrijdorganisatie dat nodig vindt.
  • Tijdens de evenementen kunnen er foto's gemaakt worden, die geplaatst kunnen worden op openbare websites en/of social media. Indien je als deelnemer, ouder of verzorger van een deelnemer of toeschouwer daar bezwaar tegen hebt dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. Maak uw eventuele bezwaar kenbaar bij de organisatie. Indien er geen bezwaar wordt gemaakt dan gaan we ervan uit dat je akkoord bent.
  • Wielerparcoursen waar Ready2Race Junior evenementen plaatsvinden, zijn gemeentelijke sportaccommodaties. Deze voldoen aan de algemeen geldende veiligheidsnormen.
  • Ready2Race evenementen worden georganiseerd door wielerverenigingen in samenwerking met Ready2Race. De organisaties zijn verzekerd voor eventuele wettelijke aansprakelijkheid. Dat neemt niet weg dat deelname altijd op eigen risico is en iedereen over een WA- en ziektekostenverzekering dient te beschikken voor het geval er een ongelukje gebeurt.
Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel