Doe mee aan de online ZondagMorgenCompetitie!

Doe mee aan de online ZondagMorgenCompetitie!

Wil jij vanaf zondag 8 januari aanstaande meedoen aan clubkoersen, maar dan online? In samenwerking met eRacingTV organiseert Ready2Race de komende vijf zondagen wedstrijden op Zwift.

De start wordt gegeven om 10:45 uur, waarna het een uur lang koers is. Er zijn verschillende categorieën: A, B C, D en E. Van de E-categorie wordt er geen uitslag opgemaakt, terwijl er voor de overige categorieën een competitie is. Voor mannen en vrouwen wordt er per categorie een apart klassement opgemaakt.

Aanmelden

Wil jij namens je vereniging of club meedoen? Klik dan hier.

Geen lid van een vereniging? Je kunt ook als individu meedoen om de prijzen. Kies voor de optie 'individu' in deze link.

Kalender

  • 8 januari - 10:45 uur
  • 15 januari - 10:45 uur
  • 22 januari - 10:45 uur
  • 29 januari - 10:45 uur
  • 5 februari - 10:45 uur

Waarom een online ZondagMorgenCompetitie?

Met de ZondagMorgenCompetitie wil eRacingTV de binding met de eigen vereniging vergroten, het aanbod in de winter verbreden en landelijke wedstrijden op een duurzame manier organiseren zonder lange reisafstanden.

Individuele renners en rensters kunnen meedoen met de ZondagMorgenCompetitie om zo onderdeel te worden van de eRacingTV-community. Hopelijk sluiten individuele atleten op termijn aan bij een club of vereniging.

Gerelateerde updates

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel