Team Jumbo-Visma lanceert Fan Peloton: kijkje in keuken en gratis fietsverzekering voor wielerliefhebbers

Team Jumbo-Visma lanceert Fan Peloton: kijkje in keuken en gratis fietsverzekering voor wielerliefhebbers

Op 5 juli aanstaande lanceert Team Jumbo-Visma het Fan Peloton, een lidmaatschap voor fans van het team en actieve fietsers. Leden met een betaald lidmaatschap krijgen onder meer toegang tot exclusieve content en ze ontvangen hoge kortingen bij partners van Team Jumbo-Visma. Bij het uitgebreide pakket is zelfs een gratis fietsverzekering inbegrepen.

Team Jumbo-Visma mag rekenen op de support van een grote schare trouwe fans. Al deze fans hebben binnenkort een extra mogelijkheid om de verrichtingen van de renners van héél dichtbij te volgen: het Fan Peloton. Dit platform biedt hen een exclusief kijkje in de keuken bij de succesvolle wielerploeg.

“Onze achterban groeit mee met de omvang en prestaties van het team,” aldus
algemeen directeur Richard Plugge. “De laatste jaren hebben onze populariteit en ons bereik een enorme vlucht genomen. Dat biedt kansen. Met het Fan Peloton kunnen we iedereen die de ploeg een warm hart toedraagt – of die zelf actief fietst – aan ons binden en hen in de vorm van unieke extra’s en exclusieve voordelen bij ons en onze partners belonen voor de support. Een gratis fietsverzekering is daar een mooi voorbeeld van.”

"Met het Fan Peloton kunnen we iedereen die de ploeg een warm hart toedraagt aan ons binden"

Richard Plugge

Leden van het Fan Peloton krijgen toegang tot de Fan Peloton-omgeving die structureel wordt voorzien van nieuwe artikelen en video’s. Deze content wordt exclusief gemaakt voor leden en is niet via andere kanalen te bekijken. Ook een maandelijkse nieuwsbrief en Telegram-kanaal zijn onderdeel van het lidmaatschap. Tom Houtgraaf, Coördinator Digital Marketing, Merchandise & Community binnen Team Jumbo-Visma: “We bieden fans exclusieve interviews met renners en een inkijkje in de organisatie, ze worden als eerste geïnformeerd over belangrijke updates uit het team en kunnen leren van experts om zelf een betere wielrenner te worden.”

Het Fan Peloton biedt drie abonnementsvormen. Wie opteert voor de Pro-variant ontvangt voor een bedrag van 12,50 euro per maand het meest uitgebreide aanbod, waaronder een welkomstpakket ter waarde van 100 euro, korting in de webshop van Team Jumbo-Visma en een gratis fietsverzekering. Voor leden uit Nederland wordt de fiets verzekerd in samenwerking met Laka, voor leden uit België met Ethias. Voor 7,50 euro per maand mag je jezelf Premium-lid noemen. Er is ook een gratis variant beschikbaar waarin je als fan een officieel Fan Peloton-contract ontvangt en korting krijgt op een eerste aankoop in de webshop van Team Jumbo-Visma.

Het Fan Peloton richt zich in eerste instantie alleen op Nederlandse en Belgische fans. Op een later moment wordt het initiatief wellicht ook in andere landen uitgerold.

Gerelateerde updates

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel