Naar overzicht

Dikke Banden Race Almere

2 april 2022
Almere

Doe op zaterdag 2 april mee op je eigen schoolfiets met 'dikke' banden en race over de Esplanade! Later die middag organiseren wij voor jongeren van 11 tot en met 15 jaar Ready2Race Junior. Ook deze activiteit is bedoeld voor eenieder die weinig ervaring heeft met wielrennen en op een laagdrempelige manier wil kennismaken met de sport. Diverse tactische, technische en snelheidswedstrijdjes komen aan bod. Je neemt deel op een racefiets, mountainbike of andere sportieve fiets. Plezier staat voorop! Deelnemers aan Ready2Race Junior zonder eigen materiaal, krijgen een fiets en helm te leen. Tot slot is ook de Team Jumbo-Visma Academy Truck aanwezig waarbij je op een virtuele manier een berg beklimt en jezelf maximaal uitdaagt. Tot 2 april op de Esplanade in Almere!

Dit Ready2Race-event wordt georganiseerd in samenwerking met FRTC Almere.

Foto's: https://www.facebook.com/FRTCA...

Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Dikke Banden Race - 5 & 6 jaar

Start om 11:00

Dikke Banden Race - 7 & 8 jaar

Start om 11:30

Dikke Banden Race - 9 & 10 jaar

Start om 12:00

Ready2Race Junior - 11 t/m 15 jaar

Start om 12:45
90 minuten

Locatie: Ready2Race Almere

Dit event vindt plaats op het evenemententerrein Esplanade.

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel