Naar overzicht

Ready2Race Junior Veendam

27 maart 2024
Veendam

Ready2Race Junior

De Ready2Race Junior events zijn bedoeld voor kinderen die weinig tot geen ervaring hebben met de wielersport en het leuk vinden om de sport te proberen. Tijdens het event maak je kennis met de sport en iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau. Deelnemers zonder eigen racefiets of helm krijgen materiaal van ons te leen. We doen diverse tactische, technische en snelheidswedstrijdjes zoals een individuele tijdrit, ploegenachtervolging, behendigheidsuitdagingen en nog veel meer. Plezier staat hierbij voorop!

  • Deze Ready2Race Junior wordt georganiseerd in samenwerking met de volgende wielerverenigingen: Stormvogels Veendam, Wielervereniging Meteoor Assen-Roden en NWVG Groningen.
  • Ready2Race Junior (7-15 jaar)

Programma clinic

  • 15:00 uur: Inloop
  • 15:30 uur: Start clinic
  • 17:00 uur: Einde clinic

Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Ben je 16 jaar of ouder? Doe dan de test om jouw klasse te bepalen.

Ready2Race Junior - 11 t/m 15 jaar

Start om 15:00

Ready2Race Junior - 7 & 8 jaar

Start om 15:00

Ready2Race - 9 & 10 jaar

Start om 15:00

Locatie: Ready2Race Junior Veendam

Ready2Race Junior Veendam

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel