Naar overzicht

Ready2Race Junior Koersclinic Hoorn

15 april 2023
Hoorn
  • Deze Ready2Race junior wordt georganiseerd in samenwerking met HRTC Hoorn.
  • De Ready2Race junior Koersclinic is er om wedstrijdervaring op te doen als beginnende renner van 8-15 jaar met geen of weinig ervaring met wielerwedstrijden. Alle clinics worden verzorgd door Ready2Race junior coaches die de veiligheid waarborgen. In 2023 vinden deze Koersclinics plaats op drie plekken in Noord-Holland. Je hoeft niet in bezit te zijn van een wedstrijdlicentie of transponder.
  • Aanmelden kan via dit platform
  • Alle deelnemers van de schoolclinics te Hoorn zijn ook welkom!
  • Leenmaterialen voor deelnemers zonder fiets zijn aanwezig.

Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Ready2Race Junior - 9 & 10 jaar

Start om 12:30

Ready2Race Junior - 7 & 8 jaar

Start om 12:30

Ready2Race Junior - 11 t/m 15 jaar

Start om 13:30

Locatie: Wielerparcours HRTC Hoorn

De Ready2Race wedstrijd vindt plaats op het wielerparcours in Hoorn dat een lengte heeft van 1,2 kilometer. Volg op de borden Zwembad de Waterhoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel