Naar overzicht

Ready2Race Junior Hoorn

28 mei 2024
Hoorn

Ready2Race Junior

De Ready2Race Junior events zijn bedoeld voor kinderen die weinig tot geen ervaring hebben met de wielersport en het leuk vinden om de sport te proberen. Tijdens een event maak je kennis met de sport en iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau. Deelnemers zonder eigen racefiets of helm krijgen materiaal van ons te leen. We doen diverse tactische, technische en snelheidswedstrijdjes zoals een individuele tijdrit, ploegenachtervolging, behendigheidsuitdagingen en nog veel meer. Plezier staat hierbij voorop!

  • Deze Ready2Race Junior wordt georganiseerd in samenwerking met HRTC Hoorn.
  • Ready2Race Junior (11-15 jaar)
    • Ben je tussen de 11 en 15 jaar oud en wil je een wielerclinic volgen? Meld je dan aan voor Ready2Race junior, aanmelden kan via dit platform.
    • Leenfietsen en helmen zijn beschikbaar.

Programma clinic

  • 15:00 uur: Inloop
  • 15:30 uur: Start clinic
  • 17:00 uur: Einde clinic

Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Ready2Race Junior - 11 t/m 15 jaar

Start om 15:00

Locatie: Wielerparcours HRTC Hoorn

De Ready2Race wedstrijd vindt plaats op het wielerparcours in Hoorn dat een lengte heeft van 1,2 kilometer. Volg op de borden Zwembad de Waterhoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel